2022-06-18
同媽媽去屯門散步 見到轉角位有間新開burger店 媽媽對burger有興趣 就坐低去試下貝羅菇漢堡套餐🍔 $61+$10升級特飲個漢堡好巨型 個牛肉係即日製作 有四安士 配埋多汁既貝羅菇同埋黑松露醬點綴 非常juicy😋分量十足 大推❣️只需加$13就可以做套餐 包括薯條🍟/薯餅同埋一個飲品 我揀左薯條同埋加$10升級做貓毛朱古力🍫 朱古力好濃郁 我好鍾意❤️炸雞派對套餐🍗 $83包括雞扒×2 雞鎚×2雞翼×2 另外有四個自製醬汁可以揀 我揀左蜜糖芥末醬同埋將軍醬 可以有唔同味覺既享受 每件雞都好大 外脆內嫩鍾意食炸雞既人不能錯過😍薯絲蝦🦐 6件 $52食起好脆口 就算放左一段時間都唔會淋 食落完全冇油膩既感覺 下次一定會再食👍🏻黃金帶子 6粒 $24呢個就好抵食 入面係真係帶子唔係用魚肉去整本身我好惹蚊🦟尤其是坐戶外一定會比勁多蚊咬 但係餐廳好貼心放左支蚊怕水 我即刻噴番兩下 而且出邊都有風扇吹住 感覺冇咁熱餐廳仲有兩個遊戲可以玩 食一個漢堡🍔就有一個印花 如果買漢堡係落雨☔️既時候仲可以有加倍印仔 儲夠印仔就可以換到野食或者飲品 今次我都攞到一個印仔 等我下次約埋朋友再去儲多幾個先 如
貝羅菇漢堡套餐🍔 $61+$10升級特飲
炸雞派對套餐🍗 $83
薯絲蝦🦐 6件 $52
黃金帶子 6粒 $24
呢個就好抵食 入面係真係帶子唔係用魚肉去整
如果好似我咁大頭蝦成日唔見野仲可以有存卡服務 只需留低電話同埋名就得 咁就唔洗怕唔記得帶張卡😌
除左餐廳落單 如果唔想等咁耐都可以WhatsApp📱或者電話落單 好方便👍🏻
依家仲新出左精選組合可以揀 下次去再試下