2024-09-25 569 浏览
ʟᴇᴛ’ꜱ ᴛᴀᴋᴇ ᴀ ʙʀᴇᴀᴋ‼️又要翻工又要温书真系人都癫,一定要揾野安抚下自己小小嘅心灵🫂 第一次去ᴄᴀꜰᴇ唔系剩系叹啡,而系食埋佢哋嘅叉烧饭㊙️ 咩话?到底系ᴄᴀꜰᴇ食叉烧饭又系咩感觉呢💢1️⃣ 西班牙黑毛猪叉烧饭🐷今辅真系无得输🤘🏻 呢到嘅叉烧饭虽然唔平,但系质素完全可以媲美酒店嘅味道💯 黯然销魂饭除咗灵魂叉烧之外,梗系唔少得一只半熟嘅煎荷包蛋、加埋棵菜仔啦,额外仲有茄仔做点缀添🍅厚切嘅西班牙黑毛猪叉烧油脂分布好平均,食落口系半肥瘦加啲浓边,靓靓嘅用料,果然系非同凡响😍2️⃣ ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ☕️黎ᴄᴀꜰᴇ点可以唔叹返杯啡😍 ʙᴀʀɪꜱᴛᴀ嘅拉花技巧超犀利,拉咗只独角兽出嚟,真系是日小幸运💗 第一次饮啡见到独角兽太惊喜啦㊙️3️⃣ 伯爵茶戚风🍰ᴇᴀʀʟ ɢʀᴇʏ嘅香味好独特,用嚟整戚风蛋糕简直就系完美🥹 呢到嘅蛋糕大大件,再加埋奶盖,食完真系好满足✨
ʟᴇᴛ’ꜱ ᴛᴀᴋᴇ ᴀ ʙʀᴇᴀᴋ‼️

1️⃣ 西班牙黑毛猪叉烧饭🐷