2021-08-17
4月尾暂别🥺 转角日食cafe🍛🥢﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣见到cafe ig话做埋呢个4月星期六放假就即刻冲去食已经瞓到黄朝百晏先出都好多人等位等到差不多3pm last order前先入到大家都谂住趁最后机会帮衬下💪🏻● 咖喱吉列猪扒蛋包饭 $66标准样嘅日式咖哩炸猪扒饭🍛讨论咗一阵拣唐扬鸡定炸猪扒好🤡见人地嗌嘅炸猪扒卖相好吸引就跟队炸皮够晒脆口 见到中间厚到胀卜卜咬落去除咗肉之外 仲有层软绵绵嘅馅但食唔出系乜😂 厚切嘅口感唔错嘅!咖哩系香甜口味 唔太辣易入口~加埋滑蛋 好快食清晒成碟饭!😗○ 英式早餐 $98车打芝士肠 蔬菜薯饼 烟肉 炒蘑菇 炒蛋 茄汁豆 沙律 牛角包all day嘅蔬菜薯饼同车打芝士肠几好食🤪 食完都有印象,本身唔太like食薯饼,但呢款系日式口味,食落香甜又软绵绵咁,几好~而车打芝士肠中间真系有爆汁芝士!🤗 又系食完几日依家先发觉,menu有炒菇但我地个碟冇嘅😂● 跟餐 是日特饮 蜜桃冰茶○ 鲜奶咖啡 +$16蜜桃冰茶一饮就觉得好清爽,黄先生话好啱佢饮,即刻凉返晒,又唔会太甜㖞🍑🧊🍹 Latte入口非常顺滑,咖啡香醇☕️﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣转
4月尾暂别🥺 转角日食cafe🍛🥢
讨论咗一阵拣唐扬鸡定炸猪扒好🤡
见人地嗌嘅炸猪扒卖相好吸引就跟队
炸皮够晒脆口 见到中间厚到胀卜卜
咬落去除咗肉之外 仲有层软绵绵嘅馅
但食唔出系乜😂 厚切嘅口感唔错嘅!
咖哩系香甜口味 唔太辣易入口~
加埋滑蛋 好快食清晒成碟饭!😗
○ 英式早餐 $98