2022-01-08
好耐之前已经睇中左呢个bagel shop😙去到仲竟然唔洗点排队好开心😊 原本想试咸bagel但个日去到得甜🥯🥲🥯texture平时中意食外脆内chewy口感既bagel 但呢2个都偏向湿润&淋身 (但唔知系咪影相影得太耐🙉) 香烤合桃朱古力脆脆Bagel🥯只要餐牌上有chocolate/hojicha flavor既野基本上都走唔甩😂朱古力filling都算几多 几中意面头d脆脆 但去到后尾觉得有d太甜🙈奶酱多麻糬Bagel🥯一见到mochi就😍😍但个bagel黎到先醒起自己唔食炼奶😅 食落觉得里面既花生酱好甜 但mochi又唔够调味🐒所以中意另一款多d😚2个bagel食到后尾都觉得漏 所以2个人一人一半系最好😀hojicha latte☕️:未饮嘅时候已经闻到好浓厚嘅焙茶味 味道偏甘苦😙但d粉blend得唔够匀 去到后尾饮到好多粉🥲🐒Overall觉得值得一试 但建议拣menu有咸有甜既日子去🐒
🥯texture
香烤合桃朱古力脆脆Bagel🥯