2024-10-29
转转串烧其实都出咗好几年,我都分别试过唔同店😶但今次观塘呢间巴巴串 系可以转转串烧之外仲有网比你烧吓海鲜、肉呀😜入座有得拣A, B, C餐,会分别有set烧肉、海鲜比你!C餐就最抵,乜都齐晒🤣唔想谂就直接叫C餐ok!😏坐底见到出面仲有啲小食可以夹、或者系写纸仔落单!唔系只系单调地食串烧🤣🤣食物种类多到都唔知食咩好😆烧卖控见到烧卖就冲咗去夹🤣另外都有得叫椒盐烧卖😛😛串烧嘅种类都系有鸡、牛、猪,仲有啲丸类、肠仔,蔬菜类、很重要有菠萝同绵花糖🥳烧嘅嘢有大大块超厚牛舌!😍同埋都有啲海鲜,又有焗蚝叫,2个钟觉得有啲唔够用啦🥲🥲由前菜到小食到串烧到主食,去到最尾当然唔少得仲有甜品同雪糕!🤤真系食到捧住个肚走~~最紧要系CP值高!2-300蚊一个人可以有咁多选择🫶🏻
但今次观塘呢间巴巴串 系可以转转串烧之外
仲有网比你烧吓海鲜、肉呀😜