2016-12-20
辛劳工作后, 终于可以RELAX 下, 约左几个老死出黎食饭! 里面有洋葱, 沙律菜, 三文鱼, 蕃茄仔, 面包脆脆, 黄椒, 少少沙律酱里面的蕃茄仔好甜, 三文鱼好新鲜, 沙律菜都系脆卜卜好新鲜, 黄椒好有益! 加上少少沙律酱令沙律菜冇咁干! 鸡肉不多, 好多蝴蝶粉, 好似落左南瓜汁, 面头有D红色一丝丝, 唔知点黎好好味! 鸡肉虽然不多, 但肉质好滑好软,意粉ge酱汁都好好味, 味道似系南瓜汁咁, 甜甜地! 蝴蝶粉一d都唔硬, 好软, 食落口都冇好粉ge感觉 味道甜甜酸酸的! 好开胃! 黎到重点啦! 每次都冇令我失望ge 石板街朱古力蜜糖砖 !!有朱古力雪糕, 士多啤利, 绵花糖, CREAM + 朱古力酱, 面包多士绵花糖虽然冇味, 但软绵绵同雪糕好夹! 士多啤利都唔酸, 甜甜地, 朱古力雪糕唔系好浓朱古力味面包多士加上CREAM + 朱古力酱和雪糕, 令面包多士唔会咁干, 脆得黎, 又容易食! 真系好好味!!
里面有洋葱, 沙律菜, 三文鱼, 蕃茄仔, 面包脆脆, 黄椒, 少少沙律酱 里面的蕃茄仔好甜, 三文鱼好新鲜, 沙律菜都系脆卜卜好新鲜,
黄椒好有益! 加上少少沙律酱令沙律菜冇咁干!
好好味! 鸡肉虽然不多, 但肉质好滑好软,
黎到重点啦!
每次都冇令我失望ge 石板街朱古力蜜糖砖 !!
绵花糖虽然冇味, 但软绵绵同雪糕好夹!
士多啤利都唔酸, 甜甜地, 朱古力雪糕唔系好浓朱古力味
真系好好味!!