2021-05-29
🐷🎈铜锣湾CWB辛苦左成个礼拜,紧系要食炸鸡做补偿啦🤤好食指数:🐷🐷🐷🐷🐷/5回头率:🐷🐷🐷🐷🐷/5💥炸鸡x焗鸡太阳芝士鸡铜 $248(韩式炸鸡、双重芝士炸鸡、炭烧烟熏焗鸡、香辣焗鸡)👍:1。超拉丝超邪恶芝士锅🧀问左店员话有车打芝士、水牛芝士之外,仲加左店舖秘制芝士酱,芝士味够浓,作为一个炸鸡控+芝士控,完全系一次满足我三个愿望😍 食辣味炸鸡时更加可以中和辣味🌶2。炸鸡黎讲,喺香港算系数一数二,鸡肉肉质嫩口又有肉汁,而且就算炸鸡都唔会好干,焗鸡亦值得一赞🍗有骨同无骨嘅都好滑好好食!3。呢间野经常做特价,虽然讲明先,呢个芝士锅系冇优惠架,但佢之前做过买一送二优惠,应该好多人都听过,宜家冇左买一送二,但推出左$98炸鸡pizza放题😮❗而且炸鸡同焗鸡口味超多选择,一次过可以食哂咁多只味道,性价比十分高,想尽情食炸鸡嘅一定要去试试!👎:比起佢放题优惠,呢个芝士锅的确冇咁抵食🙈,总共12件,好似我呢啲大胃🐷就唔多够食啦😆,都系放题啱我多啲😂//Deliciousness: 🐷🐷🐷🐷🐷/5Willingness to return: 🐷🐷🐷🐷🐷/5💥Cheese Chicken Pot $248
辛苦左成个礼拜,紧系要食炸鸡做补偿啦🤤
好食指数:🐷🐷🐷🐷🐷/5
回头率:🐷🐷🐷🐷🐷/5
💥炸鸡x焗鸡太阳芝士鸡铜 $248
(韩式炸鸡、双重芝士炸鸡、炭烧烟熏焗鸡、香辣焗鸡)
👍:
👎:
Deliciousness: 🐷🐷🐷🐷🐷/5
💥Cheese Chicken Pot $248
(Crispy Fried Chicken, Cheese Powder Fried Chicken, Charcoal Baked Chicken, Spicy Baked Chicken)