🐠疫情关系冇得返去食探鱼,一直心挂挂…于是上网search最近嘅烤鱼店,就喺元朗!第一次去系Lunch时间12点半左右,餐厅啱啱开门冇耐,冇乜人唔使排队🤭(有睇过网上食评,啲人都话要排好~~~耐,好彩我之后𠮶几次都唔使点排😆)。🐠餐厅座位都算多,不过座位间隔有啲逼😌同埋有啲职员态度麻麻地,可能太忙太多野做,但系有啲又好好👍🏻。👇🏻哩杯乳酸沙冰真系无敌👍🏻解辣一流!又开胃!重点系佢超大杯,好似饮极都饮唔完咁😍👇🏻烤鲍鱼,无得输!形容唔到有几好食😆👇🏻烤茄子🍆100分满分嘅话,佢值200分haha😆👇🏻朋友系韭菜爱好者,食完一次又一次,啲孜然味好香,同韭菜好夹👍🏻烤鱿鱼🦑都唔错👍🏻👇🏻哩款系鲜青椒烤鱼,佢有四种鱼可以拣,至于系咩鱼已经唔记得左😆鱼肉好滑,冇细骨,可以大啖大啖咁食👍🏻食得辣嘅人不防试下拣哩个汤底😋👇🏻哩碗凉面,酸酸地,好多鸡丝超好食!好食到要买多份返屋企宵夜😋食完哩次之后👆🏻我已经再番寻味左4次左右😆每次配菜都系食同一样野,而鱼就食左其他款…👇🏻哩款系香辣豆花烤鱼,拣左海胪鱼,肉比较厚,煮耐左有少少柴,而且汤底比较咸😅总结以上,打完篇食评又好想去食啦🤤记得带定现金,餐厅🍴之前

乳酸沙冰

👇🏻
烤鲍鱼,无得输!形容唔到有几好食😆
烤鲍鱼

烤茄子🍆100分满分嘅话,佢值200分haha😆
烤茄子

重庆鸡丝凉面

香辣豆花烤鱼

总结以上,打完篇食评又好想去食啦🤤记得带定现金,餐厅🍴之前只收现金(唔知依家有冇得碌卡🤔)

乳酸沙冰
烤鲍鱼