2021-05-28
天口热, 无乜胃口, 食D辣野开下胃系基本啦. 餐厅一向服务都好好, 电话外卖自取有七折之余, 仲主张即叫即煮, 所以出发前叫定, 就刚刚好. 仲要送冷或热饮, 冻饮仲要唔驶加钱添.酸菜江团鱼, 食得辣既, 建议嗌大辣, 鱼片滑得很, 软得黎有时一夹就断开添, 但大部份都有连埋鱼皮, 如果唔钟意食鱼皮既人, 可能要考虑一下喇.佢会送埋个白饭既, 我最兴就系捞埋D酸菜汤一齐食, 虽然唔系人人接受倒, 但真系份外惹味.同事食水煮鱼同水煮牛, 今次叫左大辣, 辣到佢地飞起, 水煮比酸菜系辣D既, 所以下次水煮都系叫返中辣好D. 鲜牛肉都好嫩滑, 份量都算多既.再一次赞下店员, 本身同事点餐佢只系话要柠茶走甜, 平常无讲冻, 就等于系热架啦, 原来佢系要冻既. 当佢去取餐个阵, 佢问店员可唔可以换杯冻既比佢, 真系可以比佢换倒, 唔系间间餐厅都咁好相与架.最后提供埋外卖餐单, 因为餐厅情调比较暗, 所以拎左张返黎影个清晰版既, 开心SHARE.