2016-09-01 165 浏览
新店阔落干净,无一种川菜麻辣店油淋淋极浓味既感觉。我估近PolyU既原因,店内有唔少内地食客,回味下家乡菜呱。我同女朋友都食得辣,钟意揾d正宗麻辣野食,呢度岩哂要求!闷炖儿麻辣香锅 $238 (饭系另加既,$10)非常之大盆!材料亦好丰富,肉类有虾,田鸡,鱿鱼,鸡肾同午餐肉。菜就有薯仔同莴荀(绿色腍身)。味道洽到好处,够辣够麻,但唔会过火。食到过瘾之余唔辛苦!虽然食材唔系特别,不过各有爽脆腍滑,配合得好女,捞埋之后都食得出各材料本身既味道,亦唔会油淋淋。加埋碗饭,真系食唔停口!麻辣肚丝 $48虽然前后两味𩠌都系麻辣,不过味道唔同,前者味道黎自切段辣椒同花椒,麻辣味刺激直接。呢个系麻辣酱汁,丰富香口。猪肚好味得黎又大碟!正!

我同女朋友都食得辣,钟意揾d正宗麻辣野食,呢度岩哂要求!
闷炖儿麻辣香锅 $238 (饭系另加既,$10)

麻辣肚丝 $48
2016-08-24