2016-10-26
庆祝生日=)未黎过加上有得碌银联就即管试下xd 人流明明唔多再加上闲日 估唔到原来都等左20分钟先有得入座@@ 卡位几大坐得都好舒服 有个大 screen一路播住新闻台~本身叫左个好似几出名又几特别既糯米酿鸡翼~~但系我地20:30坐底已经卖哂>< so sad下次一定要试下!四个人叫左五个菜~有男朋友必点既黄金炸软壳蟹($78) 量唔算太多~作为小食同前菜系几惹味=)点左个青咖喱(鸡肉)($82) 用黎点油松饼($33)等位既时候系厨窗望住个师传整油松饼已经流哂口水~~确实系好有水准! 即叫即整热辣辣~唔会太油太厚~ 好味!个青咖喱虽然望落去好似水水地咁~~但个味又调得唔错 ~~都几辣但我中意=) 配菜好多~全部都几入味! 可惜竟然败左系个主角鸡肉到 /.\超老一D都唔滑/.\ 幻想下普通鸡柳竟然会咁’ 鞋’ 系几咁失望/.\我食泰国野一定要食炒河~~唔知点解觉得劲好食~今次就叫左个香辣肉碎炒河($76)~我之前食开泰式炒河都系一片片果种~今次系一条条有D失望 不过都好够味~好辣好过瘾~个碗底好深~所以其实好大碗!!仲有个马拉盏通菜($68)~味都ok~不过唔够热
点左个青咖喱(鸡肉)($82) 用黎点油松饼($33) 等位既时候系厨窗望住个师传整油松饼已经流哂口水~~确实系好有水准! 即叫即整热辣辣~唔会太油太厚~ 好味!
我食泰国野一定要食炒河~~唔知点解觉得劲好食~今次就叫左个香辣肉碎炒河($76)~ 我之前食开泰式炒河都系一片片果种~今次系一条条有D失望 不过都好够味~好辣好过瘾~个碗底好深~所以其实好大碗!!
仲有个马拉盏通菜($68)~ 味都ok~不过唔够热 有D硬好难咬~煮耐少少会好D@@
服务态度好好=)上菜都快~会主动加水~价钱ok~不过唔属于街坊价~但当普通落街庆祝下都系一个唔错既选择=)