2019-04-01
同朋友去咗尖沙咀食嘢,我哋两个都系好钟意食辣嘅人,简直系无辣不欢,就去左试串王之王。一入到嚟就觉得啲员工都好友善,又同我地介绍Menu,又比左条围裙俾我哋,仲好细心咁样话埋比我哋知边度攞嘢食边度攞嘢饮边度系厕所,服务态度真系好好,笑容又好。其实依家香港好多餐厅啲员工态度都好差,就算有+1都系冇服务,但系呢间啲侍应就好好啦。嘢食方面选择嘅种类都好多,嘢饮种类都有好多系清热嘅,非常适合我哋呢啲又钟意食辣又惊爆暗疮嘅人,蔬菜嘅种类多好多,实唔怕会便秘。汤底我哋嗌咗鸳鸯,一个麻辣一个药膳,麻辣叫咗中辣,非常野味,药膳都好香脓,另外我地仲叫左两份小食,一个系酥炸猪肉,真材实料,啖啖肉,唔厚粉,佢地仲教话要浸一浸啲汤底先食,会更加香。仲有冰粉,我地简左水蜜桃味,店员好细心系等我哋食完野先送上嚟,时间岩岩好,食完辣野再食啲冰凉既野真心好爽!
一入到嚟就觉得啲员工都好友善,又同我地介绍Menu,又比左条围裙俾我哋, 仲好细心咁样话埋比我哋知边度攞嘢食边度攞嘢饮边度系厕所,服务态度真系好好,笑容又好。其实依家香港好多餐厅啲员工态度都好差,就算有+1都系冇服务,但系呢间啲 侍应就好好啦。
嘢食方面选择嘅种类都好多, 嘢饮种类都有好多系清热嘅,非常适合我哋呢啲又钟意食辣又惊爆暗疮嘅人,蔬菜嘅种类多好多,实唔怕会便秘。
汤底我哋嗌咗鸳鸯, 一个麻辣一个药膳,麻辣叫咗中辣,非常野味,药膳都好香脓,另外我地仲叫左两份小食,一个系酥炸猪肉,真材实料,啖啖肉,唔厚粉,佢地仲教话要浸一浸啲汤底先食,会更加香。仲有冰粉, 我地简左水蜜桃味,店员好细心系等我哋食完野先送上嚟,时间岩岩好,食完辣野再食啲冰凉既野真心好爽!