2020-07-13
好耐冇出旺角,一向食得辣嘅朋友话一齐去食新开嘅麻辣餐厅,我当然奉陪到底啦!喺雅兰商场2楼原来咁多餐厅,间间都要等位好彩朋友一早book 左枱! 疫情期间,当然要探热先入座,餐厅座位同枱与枱之间非常濶落,座位舒适,2个人坐4人枱太好了,令人有食得安心嘅感觉!我地想食招牌菜,咁啱朋友有恒生信用卡,可以食🔥辣到喷火精选套餐🔥,啱哂我地!🌱前菜: 惹火山木耳,川味口水鸡 : 两款前菜都好辣!木耳带酸辣,开胃菜首选!川味口水鸡真系好辣下,酱汁香浓而且份量都多,鸡肉啖啖肉,越辣越想食!🌶️招牌菜 :水煮牛肉 :红卜卜嘅汤底浸满薄切牛肉!卖相已经100分!手切牛肉嫩滑得黎有D 咬口,牛肉味香浓, 配埋芽菜真系好夹!点左中辣我地成碟清哂! 🥬 特色菜品: 香芹水饺,干扁四季豆 : 水饺味道清新!干扁四季豆炒得好香,味道啱啱好,份量都好多!🍮 甜品: 黄金南瓜露: 好少食南瓜嘅甜品,原来咁好味!整体都好满意抵食指数👍👍👍👍👍
🍮 甜品: 黄金南瓜露: 好少食南瓜嘅甜品,原来咁好味!
整体都好满意抵食指数👍👍👍👍👍