2022-07-19 74 浏览
第三次帮衬小鱼儿啦,上两次都系食烤鱼,今次试下啲新野先🙌🏻见到午市免加一,正!🌶成都水煮鱼锅口味选咗小辣、中麻!食落好够味,又辣又麻,味道感觉好正宗🤩鱼肉份量好多,食落好滑冇细刺👍🏻配料有大量窝笋、豆芽、木耳、青瓜及寛粉,全部都好入味,寛粉口感非常好,烟烟韧韧,吸晒啲汁,好食😋咁惹味嘅嘢配个白饭食就最正啦🤤如果食完想打边炉可以连炉上㗎~🐥川式口水鸡选咗小辣,鸡肉食落好滑,唔会太辣,味道都几好🤗近排天气热好啱食下冷盘😛总结💕整体食物有质素,而且选择非常多!有辣有唔辣㗎🤞🏻原本都想食下串烧,原来串烧要晚市先有㗎,唯有下次先再食啦🥹听店员讲,而家仲有个超级抵嘅优惠,就系晚上10点后入座,就会每位送2只蒜茸烤扇贝,真系好吸引🤩晚市开到12点㗎,食宵夜就啱晒啦🙌🏻

🌶成都水煮鱼锅

🐥川式口水鸡