2022-09-29 49 浏览
四川菜🌶一入门见到有张枱好多干辣椒🌶️心谂大获🤣环境企理干净👍🏻✨ 员工定唔知事头婆几nice服务态度几好haha一入座就有前菜云耳 🌶️🌶️🌶️🌶️都几辣 食得辣嘅人都几顶瘾!花生乐香口 头盘- 招牌口水鸡通常我食嘅店嘅口水鸡都系热食,但其实川菜来讲口水鸡一定系要冻食先系正宗!所以一上菜就比佢惊喜到⭐️鸡都好嫩口啖啖肉!所有食物嘅辣到我都系BB辣~所以口水鸡呢个辣都可以接受入面都有好多芽菜 索晒啲汁haha麻辣酸菜鱼🌶🌶🌶🌶叫咗BB辣,但系辣到都有d顶唔顺所以如果想食香口辣,但系又唔食得太辣,就记得同事头婆讲俾BB辣再少啲辣佢都系即刻开火煮新鲜热辣好多酸菜辣椒干辣椒 味道都够酸 不过辣比较多条鱼都几厚实 大大块 有口感 都唔会有腥味最后有个手撕包菜佢呢个菜都系用少少干辣椒炒出嚟川菜嘅𩠌都系比较油 但系都吵得几香口入味唔会太咸 味道啱啱好食嘅时候都顶唔住嗌咗两支竹蔗茅根解辣🔥🔥🔥整体嚟讲呢一间都高度介绍食得辣又钟意食川菜嘅朋友仔👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
四川菜🌶

一入门见到有张枱好多干辣椒🌶️心谂大获🤣
环境企理干净👍🏻✨ 员工定唔知事头婆几nice
服务态度几好haha
一入座就有前菜
云耳 🌶️🌶️🌶️🌶️
都几辣 食得辣嘅人都几顶瘾!
花生乐香口

头盘- 招牌口水鸡

所以一上菜就比佢惊喜到⭐️
入面都有好多芽菜 索晒啲汁haha

麻辣酸菜鱼🌶🌶🌶🌶
叫咗BB辣,但系辣到都有d顶唔顺
佢都系即刻开火煮新鲜热辣
好多酸菜辣椒干辣椒