2021-10-28 23 浏览
老公最钟意食蟹, 之前同同事吃过这间老字号,有信心保证👍🏼🥰今次再带老公来这里吃蟹,顺便庆祝一周年,是老夫老妻的感觉呢😆佛跳墙加$88就有一盅,佛跳墙材料丰富,有鲍鱼片、原只小鲍鱼、海参、冬菇等等!可以一试避风塘辣蟹侍应将炒蟹🦀拎上枱时看到大大碟,甚有睇头,蟹香及辣味飘香四溢👏🏻炒蟹火喉控制得好,蟹🦀肉鲜嫩,啖啖肉,好满足❤呀!少辣味令蟹肉嘅鲜味更加突出。 清炒时菜白菜炒得青绿翠嫩,食落清甜,加了少许姜汁,令白菜加上一阵姜嘅香味🎈柚子脆香骨柚子味香喷喷,配上脆香骨好清新,脆香骨面层脆卜卜,咬下时肉感十足而底下用五柳垫底,有酸白萝卜丝和甘笋丝👍🏼是日甜品香芋椰汁西米露,香芋大大粒,夜香香喷喷,老公尤其喜欢吃芋头,满意。

佛跳墙

避风塘辣蟹