辣辣鸡煲加靓海鲜任食火锅🍲打边炉已经无分天气冻与吾冻😹黎个收工即兴打边炉!本身想食壹蒸锅,食海鲜尾火锅,不过位已full~转食壹火锅,加钱都有靓海鲜🦞。8:00PM上到去已经好多人,好彩!我地已经一早预约左2位。我地拣左花胶bb辣鸡煲~见其他台既刺身同海鲜船睇落吾错,几新鲜,我地每人加左$30 任食刺身,同加$59海鲜船,for鸡煲黎边炉。野饮乐多拣,茶,凉茶,可乐,啤酒,樽装水都有,仲有热饮,姜茶,冬瓜茶。酱料简单既有,特别既柚子醋,镇光醋都有🤪🤪花胶BB辣鸡煲食,味道好浓郁,花胶都多,鸡件好滑,冇冰鲜味,份量都多。刺身不吝啬,吾会只系几件俾你,甜虾,三文鱼同螺片好食!海鲜船有好多款海鲜,有龙虾、鲍鱼、大蚬、生蚝、海虾、圣子、带子、珊瑚蚌!绝对表示满意,出面$59应该食唔到咁多款海鲜。我最钟意海虾,弹牙鲜甜,系新鲜野!朋友就最喜珊瑚蚌,比出面酒楼既西兰花炒珊瑚蚌,爽口弹牙!之后叫左唔同嘅边炉配料,d料都好味,五花腩最正!雪花肥牛同牛舌都好食。仲有甜品,有2种雪条,雪糕杯同系唔同种类嘅雪糕,但系太饱,就咁拎左粒雪米糍食!总体都好满意今次用餐,店员服务吾错,够主动,见到碟好多骨,都会主动
辣辣鸡煲加靓海鲜任食火锅🍲

打边炉已经无分天气冻与吾冻😹

黎个收工即兴打边炉!

本身想食壹蒸锅,食海鲜尾火锅,不过位已full~

转食壹火锅,加钱都有靓海鲜🦞。

暖饮

酱料简单既有,特别既柚子醋,镇光醋都有🤪🤪

酱料

花胶BB辣鸡煲

刺身不吝啬,吾会只系几件俾你,甜虾,三文鱼同螺片好食!

刺身

海鲜船

我最钟意海虾,弹牙鲜甜,系新鲜野!
朋友就最喜珊瑚蚌,比出面酒楼既西兰花炒珊瑚蚌,爽口弹牙!

五花腩
雪花肥牛
牛舌

荔枝味雪米糍

总体都好满意今次用餐,店员服务吾错,够主动,见到碟好多骨,都会主动帮手换,食物质素同价钱成正比,可返兜!!

2019-03-28
花胶BB辣鸡煲