2023-03-03
Garden mini bagel tea set.系Nat心心念嘅bagel下午茶!佐敦呢间cafe主打特色贝果汉堡,二月新出农场花园主题,🌸粉紫薰衣草装饰,更有多款得意天鹅、兔仔🐰,蟹棒章鱼烧酱紫菜贝果,味道劲似日本章鱼小丸子😍甜点🍒Dark chocolate Cherry外形已经好靓!系劲大粒嘅车厘子~入边都有车厘子果酱,🍫底下系浓郁朱古力味布朗尼挞。🍵Matcha Cheesecake 细细粒好得意,好似朱古力嘅甲虫仔爬系树叶上边。抹茶味香,配上底下嘅曲奇饼口感好脆!🐰Earl Grey Lemon兔仔做到好逼真,仲可以成个拎起身影相🤪伯爵茶配上酸甜柠檬馅,微酸开胃。🦢White Chocolate Apple天鹅造型优雅,切开都有香甜的苹果酱夹心。🌼Tiramisu Tart分开两边唔同色,设计有心思,食起身咖啡味好浓好出,系我钟意嘅经典味道。🪨Black Sesame Stone 细细粒嘅大理石,一人一个,一啖食落,浓郁芝麻味!贝果🦀Crab Stick Takoyaki Sauce · Seaweed Bagel最有特色一定系蟹肉,因为外形已经劲似章鱼小丸子🐙而且个烧汁
甜点
🍒Dark chocolate Cherry
🍵Matcha Cheesecake
🐰Earl Grey Lemon
🦢White Chocolate Apple
天鹅造型优雅,切开都有香甜的苹果酱夹心。
🌼Tiramisu Tart
🪨Black Sesame Stone
细细粒嘅大理石,一人一个,一啖食落,浓郁芝麻味!
贝果
最有特色一定系蟹肉,因为外形已经劲似章鱼小丸子🐙而且个烧汁真系完美复刻,原来贝果都可以咁有特色。
🐟Smoked salmon · Original bagel
三文鱼加入咗最爱嘅忌廉芝士,所以食起身都好鲜味。
🥯Slow cook chicken · Beetroot bagel
慢煮鸡胸劲大块,白雪雪嘅厚切鸡扒,完全唔会嚡。
🥯Pulled pork cheese·Bamboo charcoal bagel
竹碳贝果有我最钟意嘅手撕猪肉,再加上泡菜,食起身好有韩国风味。
每款各二
🍮Earl grey scone (cotta cream & berry jam)
🍤Prawn cocktail
温热松软嘅伯爵茶司康,爽口劲大只嘅虾,小食同样落足心思。
☀鳗鱼ALL DAY BREAKFAST $158
佢哋嘅牛角窝夫同样香酥脆口,值得一试。我哋都追加咗个全日早餐,🐤佢有鸡扒同鳗鱼两款,我拣咗最钟意嘅鳗鱼💗超长鳗鱼,雪糕般紫薯蓉,🥚炒滑蛋 ,炒蘑菇,🍅香煎蕃茄,搭配好丰富!
店内仲有招牌秋千可以打卡,下午嚟,见到隔离台都系成班人叹tea吹水🥰环境写意好放松,而且出品用心,特色有惊喜~
Set for 2 $398 + 10%
包2杯咖啡/茶(Special drink +$20/each)