喺佐敦行完街开始觉肚饿揾地方食晚饭,见到呢间印度餐厅。本身好少食印度菜,突然间又想试吓㖞所以就帮衬左呢间餐厅。餐厅外貌似食西餐嘅格局,地方精致得嚟唔算大间,而实际上餐牌嘅食物好多都系fusion,可能系为咗迎合香港人嘅口味而设。1) 牛油果酱脆脆 (⭐⭐⭐⭐⭐)未点野食之前先有牛油果酱脆脆当前菜,簿身一块块,食落好有口感,点埋牛油果酱,配搭新颖,几特别。2) 大虾沙律 (⭐⭐⭐⭐⭐)首先我哋点咗大虾沙律。沙律够大份,沙律菜唔会有苦涩味,而且大虾味道鲜甜,十分开胃。另外,我几喜欢呢碟菜既卖相。3) chicken masala (⭐⭐⭐⭐⭐)主菜就点咗chicken masala, masala 味道够香辣惹味,同鸡肉嘅味道好夹。芝士薄饼嘅芝士味浓郁,加埋masala嘅酱汁,令味道嘅层次更丰富,系印度菜同西餐嘅fusion。喺服务方面,为我哋服务嘅侍应十分热情同周到,为晚餐增添愉快嘅气氛。

1) 牛油果酱脆脆 (⭐⭐⭐⭐⭐)
牛油果酱脆脆

2) 大虾沙律 (⭐⭐⭐⭐⭐)
大虾沙律

3) chicken masala (⭐⭐⭐⭐⭐)
嘅酱汁,令味道嘅层次更丰富,系印度菜同西餐嘅fusion。
Chicken malasa
芝士馅饼