2018-04-04 153 浏览
麦当劳本来冇乜特别野好讲,但是近来真的多咗好多款式不停推出,所以从速食以及小食来看,写下不同新品种,等大家留意吓麦当劳既美食,又可以回顾吓童年,为何麦当劳可以做到50年不变,仲系大人细路,系人都钟意既fastfood! 安格斯汉堡: 推上餐牌好一段时间,好美味,包装靓!入面块牛肉肉汁系比起普通汉堡包口感厚重好多既。狂野火辣脆鸡:这个汉堡点解我会比大咀巴表情,因为实在太辣~系辣到双唇都肿埋~ 首先包入面既辣酱系鲜红色,真的属于火辣,我食倒之后撩走咗好多,等佢无咁辣。但系𥚃面还有几块绿色辣椒,同样火辣感高。这个汉堡餐现在仲有推出,自问好尝辣先好试!滋味虾堡:➕红豆批先讲滋味虾堡,虾肉味道啖了一点,应该要问职员取点盐洒在虾块上才够味~这次我特别加多块红豆批,因为不是时常见到,卖相好香脆,都应该值得啩~最后,系在这间麦当劳食咗过士多啤梨纽纹甜筒(忘记影相~) ,雪糕够多,流到底都仲食到雪糕和甜筒脆脆服务加分!

安格斯汉堡:

狂野火辣脆鸡:

。这个汉堡餐现在仲有推出,自问好尝辣先好试!

滋味虾堡:
➕红豆批