近呢几个月去得最多嘅食肆,我哋呢啲,又钟意饮酒,又钟意食嘢嘅人!食串烧/烤鱼就最啱喇!所以近排成日嚟!我谂系两公婆撑枱脚🤭或者同老友食饭😂不过近排虽然嚟咗好多次,但系因为懒得打食评,所以近排都冇发表个食评!但今日见到老板几好人所以特登表扬一下佢!话说我同老公喺出面食紧烟嘅时候,见到有一个执纸皮嘅婆婆,喺度问人哋攞钱,但冇人理佢!之后我就见老板走咗入去,攞咗罐凉茶畀佢饮!我口多咁同老板讲,你唔怕畀佢成日呢咩!点知有个客抢住咁答我,我尼几次都见到个婆婆问人攞钱,老板次次都畀罐嘢饮佢!之后老板就讲,冇所谓啦!佢老人家!其实我一直喺我心目中都觉得老板cool cool地嘅,不过经过今次之后我对佢有所改观!好心有好报呀!

烤江团鱼(香辣豆豉味)

烧生蚝-蒜蓉味(4只)

烤水鱿鱼

烤串烧五花肉(2串)/烤新鲜天梯

鲜腐竹

滑豆腐

2023-04-27
烤江团鱼(香辣豆豉味)
烧生蚝-蒜蓉味(4只)
烤水鱿鱼
烤串烧五花肉(2串)/烤新鲜天梯
鲜腐竹
滑豆腐
  • 串烧五花肉(2串)
  • 烤新鲜天梯
  • 烤江团鱼(香辣度香味)