2013-01-04 513 浏览
早2日去大家乐想再番食个"玉子石锅烧" 因为佢好食之余又有心思又低食 但唔知咩原因出左咁短既时间就冇左 宜家出左个新野 咩-"酱爆牛肉锅" 真系难食到飞天 个餐 有碗冇味既人差鸡汤 最大既买点就系热啦 但其实都预左快餐店嘅餐汤都唔好饮嘅!但个主角 "酱爆牛肉锅"真系衰到你唔信 。个样已经唔讨好 成个锅都系油 有成寸厚。我都知道(拿野!)但都系照食啦。先讲下D料,虽然我都知宜家D牛好贵 但都冇咁"离普架 "成五十蚊个餐 D牛得2,3细件一食落去 "un"到咬唔开 而且只系得个"辣"同理个 "差"字 真系没有"最离普 "只有"更离普 "当我食完得2,3件牛肉后 又尝下系个锅里D瓜瓜菜菜来送下饭啦 D瓜因索晒锅内D油 一咬落去, D非常热既油 "爆"晒落个口里面 辣到我..呢 个一刻真系好自然咁爆左个粗口(都几大声架)我即刻饮晒杯可乐 解"辣"后就好嬲咁走左啦点解好地地个玉子石锅烧就冇左 出左个咁垃圾嘅餐代替呢

个餐 有碗冇味既人差鸡汤 最大既买点就系热啦
但其实都预左快餐店嘅餐汤都唔好饮嘅!

但个主角 "酱爆牛肉锅"真系衰到你唔信
但都系照食啦。

真系没有"最离普 "只有"更离普 "

点解好地地个玉子石锅烧就冇左 出左个咁垃圾嘅餐代替呢
成个锅都系油 有成寸厚
题外话/补充资料: 2013年一开始就要比个"dis like" 佢 真人令失望.
2013-01-02