2021-04-02 250 浏览
早几日终于抽时间去试吓呢间新餐厅。呢次试咗lunch,但临走之前见到tea set个menu都有啲心动想试吓。待应哥哥收走个汤时,发现我哋无饮晒,查询原因。我地话呢个粟米汤太水,点知哥哥话系南瓜汤。哈哈,咁你哋要再俾100%心机搅掂个汤。后面有前菜蜜糖烟鸭胸沙律,甜甜地,好醒胃。主菜都唔差架,只系西冷牛扒有啲硬(都系供应商事),份量都好大碟。跟餐仲有饮品。可免费配Cappuccino。一个set lunch都系$70-$90左右,视乎你拣乜嘢食,已经有前菜、主菜、饮品,仲无加一服务费(唔知系咪开业优惠,定午市不加一)。附近小店,呢个价钱只系叫到一个小食。除咗个汤一定要改善之外,由于餐厅前方有草丛,可能系咁,系呢个天气下,有好多蚊之飞下飞下,呢个都系要处理嘅问题。服务态度好好,不停问下客人要改善嘅地方。隔离枱单点食pizza,好似好好味咁,下次要嚟试吓。
早几日终于抽时间去试吓呢间新餐厅。

南瓜汤

后面有前菜蜜糖烟鸭胸沙律,甜甜地,好醒胃。

西冷牛扒

鱼柳
Cappuccino

跟餐仲有饮品。可免费配Cappuccino。

服务态度好好,不停问下客人要改善嘅地方。

隔离枱单点食pizza,好似好好味咁,下次要嚟试吓。
西冷牛扒
鱼柳