2024-09-28 701 浏览
身为米线迷,尖沙咀云南米线你食过几多间呢?漆咸围呢间家庭式小店-云香园你又食过未呀~ 🤗小店空间唔算大,但唔会有压迫感~ 晚市时间都几多人,仲有外卖~汤底选择有清汤,酸辣及麻酸辣,辣度分5度~ 今次我地都系叫麻酸 BB辣算😛 云香园呢度都几特别,客人可以选汤底淡d/咸d;而米线都可以选爽d/软d~ 呢个位够用心都值得加分😙🔅小锅米线+猪扒🔅小锅红薯粉+鱼肉春卷+牛丸整体都算大大份,配菜多多~麻酸 BB辣汤头偏酸多而辣度刚好接受~引味开胃! 如果嗜辣的朋友可能要点至少小辣😛 米线软硬适中有嚼感,连其他配菜一口食口感丰富~ 猪扒满满香茅味,浸下汤食会更不错~至于薯粉,相比米线就比较软身,但优点系更挂汤~ 鱼春卷及牛丸都+$9/一份,正常发挥,价钱都合理🔅秘制猪颈肉🔅麻辣金钱肚小食推介! 猪颈肉烧得够晒脆边~唔太油金钱肚好.入.味! 满满蒜蓉香,唔算太辣~加辣可以试吓同店员沟通下😆记住记住唔好错过奶茶~ 呢杯奶系用唔同茶底冲,好浓茶香味架~ 而且都只系+$8,值得试🤗

🔅小锅米线+猪扒
🔅小锅红薯粉+鱼肉春卷+牛丸
整体都算大大份,配菜多多~

🔅秘制猪颈肉
🔅麻辣金钱肚