2021-07-21
呢间黄店嘅卖点系烧物、炸物🌟推介:芝士年糕、串烧、广岛蚝、唐扬鸡、天妇罗👉🏼寿司、刺身不过不失,饭、乌冬一般般重点系❗️环境装修好日式、榻榻米房好地道、绝对令大家有返家乡嘅感觉😌好啱三五知己把酒谈心、放工chill下🍻我星期六晚去,食到咁上下,日本人店长自弹自唱🎤Beyond 首海阔天空系必唱!好热血😭 佢亦非常欢迎食客点歌~当晚咁啱有本地乐队同场食饭,乐队主音被邀请下都一齐jam 歌🎸自己歌+连日文歌都唱埋,气氛高涨💯绝对系好尽兴既一晚!味道: 7.5/10 (气氛已经赢哂)性价比: 7/10 (有少少贵)人均消费: $300+ (睇你叫咩啦,我地有叫刺身拼盘会贵d)🌟建议大家早一两星期book枱,要book榻榻米(除鞋,但唔洗跪)如果你想感受热闹气氛,听下live,就weekend晚嚟食,碰碰运气吧~
🌟推介:芝士年糕、串烧、广岛蚝、唐扬鸡、天妇罗
👉🏼寿司、刺身不过不失,饭、乌冬一般般
好啱三五知己把酒谈心、放工chill下🍻
味道: 7.5/10 (气氛已经赢哂)
性价比: 7/10 (有少少贵)