2019-07-25 77 浏览
养心殿马鞍山之前去过佐敦𠮶间食,留下深刻印象,所以早排就揾埋阿哥家姐去试马鞍山wego mall果间,多啲人打边炉可以食多啲野,由开心啲呀嘛。双拼:麻辣(个锅一摆喺面前即刻标晒口水出嚟,因为个锅红卜卜,辣味扑鼻) &酸菜白肉(清爽得来又好惹味,白肉薄片够入味,仲有得免费追加一次添呀,好开心)盐酥鸡:厚肉得黎又juicy,外皮香脆,不得不吃饺子拼盘:水莲饺食过好爽口。麻辣牛肉饺,辣得过瘾。响铃:即叫即炸架。我地食完一碟要再encore。因为实在太好味了!基本上浸一浸就食得。食麻辣汤嘅朋友表示食到好兴奋,所以叫麻辣汤底冇可能唔叫返一次响铃!厚切牛餐肉:外面预先煎到外皮金香,所以皮少少脆。吸左啲汤底精华,好好味呀!贡丸、黑松露虾丸:好香,超弹牙,入面肉汁丰富柚子沙冰:好浓嘅柚子味,杯沙冰个size好似饮saki 咁,解辣一流,高尚体验七点前去,仲有超级无敌大优惠添!
养心殿马鞍山

盐酥鸡:厚肉得黎又juicy,外皮香脆,不得不吃

饺子拼盘:水莲饺食过好爽口。麻辣牛肉饺,辣得过瘾。

贡丸、黑松露虾丸:好香,超弹牙,入面肉汁丰富

七点前去,仲有超级无敌大优惠添!