2017-12-10
[ 令我抗拒不了的喇沙汤底🍜]••以前返学时,同男朋友都经常去食🎒前排男朋友系附近返工,佢食到储满左几张印花卡💮依家去开西营盘都会去食😋我系完全食唔到辣,少少辣都唔钟意🌶但对于呢个喇沙汤底,我都抗拒唔到,死顶都要食😾食到一路流鼻水一路饮野一路系咁嗌好辣好辣呀🤧(但其实人地话只系微辣...)-🔹三𩠌面($55)⭐️8/10自选汤底、面款、配料、小食✔️喇沙汤系必拣‼️(喇沙汤包埋几粒豆卜🥘),配料款式都好多又好少见,我每次都要拣手撕鸡,有麻酱味,吸左d汤更加好味🐔广岛蚝有3件,都唔细粒又唔腥👍🏻♥️心心鱼蛋好可爱😍虽然唔系特别好食又唔弹牙,但真系好qq💕有时仲有星星鱼蛋⭐️⭐️-🔺男朋友就钟意食猪颈肉、猪手、猪肉云呑,次次都离不开呢几样🐷全部都系猪🤷🏻♂️🔺重点系有得比我拣多芫茜☘️☺️-📌小食生菜包($30)系已经包好一份份🥗肉碎炒得好香,但就略嫌太多油,佢比9分㖞🤔--更多食评ig: hungrykays
🔹三𩠌面($55)⭐️8/10
🔺重点系有得比我拣多芫茜☘️☺️