2024-04-27
今日返公司开会,就约埋老公去公司附近食好西!之前经过几次已经想试,今日就嚟咗试啦!午市未够1点已经坐满8成,好好彩有个窗边梳化位俾到我哋。我哋就叫咗两个 set lunch,包饮品,仲加钱叫咗小食添!我叫咗 #咖哩吉列猪扒饭 ,咖哩系日式咖哩所以唔辣,最钟意吉列猪扒热辣辣脆卜卜。而老公就叫咗佢至爱嘅 #蒲烧鳗鱼盒饭 ,条鳗鱼都唔细条,老公话好味又抵食,Set lunch 价钱都只系低至$68。小食方面我哋加咗 #左口鱼边寿司 & #三文鱼刺身 ,两份小食都好好味呀!饮品方面我加 $8 转咗#巨峰乳酸梳打 ,老公就加 $5 饮冻柠茶。一行入餐厅仲留意到,原来餐厅有提供《和服穿著体验》添呀!总结:钟意食日本菜一定要嚟试下,午市套餐真系好抵食,下次带埋仔女嚟食先!
午市未够1点已经坐满8成,好好彩有个窗边梳化位俾到我哋。
一行入餐厅仲留意到,原来餐厅有提供《和服穿著体验》添呀!