2023-09-20
牛头角性价比高Lunch happy Friday 嘅最好选择嚟食lunch set就可享用任食沙律bar🥗 超级抵之前已经嚟食过,今次转左新menu又有惊喜,觉得再好食左😋沙律bar🥗$98亦都可以只选择食沙律,沙律选择不多不小,但绝对符合晒你需要,有蕃茄🍅,有粟米🌽,有薯仔沙律🥔, 又有多款沙律酱,汤,同面包,值得一提系有黑糖面包🥖而且好好食,就算就咁食沙律都会好开心猴头菇意大利云吞配忌廉汁💰$128好重菇味而且好creamy😋云吞煮得啱啱好,唔会好硬,又唔会太软,个皮仲保留返小小口感,入面嘅馅唔系好食得出系咩,但系好好食😂,唔会无味同埋唔会只系得菜冬阴功海鲜意粉💰148好出色嘅冬阴功意粉,唔少餐厅都有得食冬阴功意粉但真系好食嘅就唔多,依个意粉系有惊喜,冬阴功味好重,同时又做到好creamy,海鲜都新鲜,意粉软硬度适中Welcome lunch ,happy Friday 都一定要嚟食,或者平日返工好攰想食下好野开心下都要嚟,返工咁攰,食完真系会好开心
嚟食lunch set就可享用任食沙律bar🥗 超级抵
之前已经嚟食过,今次转左新menu又有惊喜,觉得再好食左😋
沙律bar🥗$98
猴头菇意大利云吞配忌廉汁💰$128