2018-02-08 324 浏览
呢排成日都同同事系度嘈Lunch已经冇咩地方好食行左落公司楼下一路行都未谂到去边度食好行行下就去到德福  见到戏院个边门口企左位侍应系度同途人介绍紧menu 好奇下望一望 原来系一间burger店快快手上网睇睇咩来头  原来香港只得呢间分店  应该系新开一排既过江龙所以决定食呢间试试佢睇menu 系个种可以自由配搭burger配料既burger店Mix and match总有一款岩你心水我简左松露汉堡 配 芝士 + 蘑菇估唔到松露同汉堡都可能拉上关系汉堡包既包皮都几特别  上面个层比较薄 底层较厚侍应话系特登的  话咁样做  个包唔会怕俾d酱料整到个成个包淋哂食落个包  松露同汉堡扒非常match 而汁既份量都岩岩好如果觉得唔够多 都唔紧要   有自助既酱料Area俾我地朋友叫左个墨西哥辣椒汉堡配芝士 + 小黄瓜佢系个几食得辣既人   话觉得几好 唔会太辣 岩岩好成个包都可以用Juicy黎形容薯条都有别于传统薯片既形状仲配合埋BBQ酱  系match既!呢餐虽然比起我地平时食既lunch既价钱高少少不过食物都有一定质素  坐又坐得舒服  耐唔时食一次当奖励下自助都系一个几好既选择呀!
呢排成日都同同事系度嘈Lunch已经冇咩地方好食

朋友叫左个墨西哥辣椒汉堡配芝士 + 小黄瓜
佢系个几食得辣既人   话觉得几好 唔会太辣 岩岩好
成个包都可以用Juicy黎形容

薯条都有别于传统薯片既形状
仲配合埋BBQ酱  系match既!

呢餐虽然比起我地平时食既lunch既价钱高少少
不过食物都有一定质素  坐又坐得舒服
耐唔时食一次当奖励下自助都系一个几好既选择呀!