2022-06-23 340 浏览
🍽 火箭餐厅 📍地址: 大屿山香港迪士尼乐园明日世界区💰只供参考💰人均$100-$200😋难得入到迪士尼 本身都特登食左个早餐先出发 天公作美 无落雨 玩到2点几已经顶唔顺 开始肚饿了 跟住格价格左几间餐厅 最后拣左食burger 因为人流实在太多 入去揾位都揾左一阵 冷气位唔洗讲 全部都系人 颠到爆炸 一张台起码有最少2个人捕实 我地退而求其次 出去揾位 一揾就揾到最近门口冷气位既户外位🥹🥹虽然系户口但都有阵阵冷气风间5中吹出黎 好正😭买包又系一个挑战 条龙长到出去餐厅出面 买到已经唔理影相影得靓唔靓 已经忍唔住食 一食 好正 个鱼柳包 外脆内软 仲要好大条长条形 唔多油 食落岩岩好 野饮仲可以拣fuze tea👍🏻 薯条就一般货色 而友人就叫左炸鸡野 两只炸鸡 但炸鸡出色过老麦同埋kfc 好juicy 啖啖肉 仲要无骨完全补充晒我地一日既体力 超赞🫶🏻价钱黎讲又唔算好贵 都系普通出面既burger set价钱 算系园内性价比比较高既餐厅👍🏻好味指数: 4/5性价比: 4/5环境: 4/5
🍽 火箭餐厅

📍地址: 大屿山香港迪士尼乐园明日世界区

💰只供参考
💰人均$100-$200

😋

买包又系一个挑战 条龙长到出去餐厅出面

而友人就叫左炸鸡野 两只炸鸡炸鸡出色过老麦同埋kfc 好juicy 啖啖肉 仲要无骨

完全补充晒我地一日既体力 超赞🫶🏻

好味指数: 4/5