2022-04-07
近排脑雾非常严重😵💫趁天气好要去户外吹吹风醒下神🌝阳光普照嘅下长沙真系好靓☺️闪闪发光嘅大海令人心旷神怡海滩旁边有几间好chill既餐厅🍽今日我地就黎试Bathers🌝1. Pan-fried Barramundi Filet🐟 $210大大块嘅炸鱼外表皮炸到卜卜脆🌝内里肉质嫩滑,再配上大量粗薯条🍟旁边仲有些沙律菜可以消消滞🥗唔怕食得太多煎炸野会太滞太热气☺️2. Greens & Grains Avocado🥑 $150沙律入面有羽衣甘蓝🥬藜麦同牛油果🥑食材非常新鲜😊入口微酸,非常清新🌝食完多煎炸野,再食返d super good 👍🏻 立即减低罪恶感🤣3. Raseberry Rocks🍹 $65充满住夏日既色彩☺️入口有阵阵青柠味,加埋梳打感觉非常清爽🍉4. Vanilla Sky🍹 $65原本以为杯野饮系透白色, 原来系有提子加的Vanilla 草, 小清新几好饮😋餐厅职员服务都非常亲切,知道我地想坐海边位置都尽量帮我哋安排👍🏻大家如果要去,记得要预早book定位啦😉
阳光普照嘅下长沙真系好靓☺️闪闪发光嘅大海令人心旷神怡
海滩旁边有几间好chill既餐厅🍽
今日我地就黎试Bathers🌝
沙律入面有羽衣甘蓝🥬藜麦同牛油果🥑
3. Raseberry Rocks🍹 $65
4. Vanilla Sky🍹 $65
大家如果要去,记得要预早book定位啦😉