2023-04-07
呢间主打创新日式饺子🥟好耐以前帮衬过中环店 𠮶阵都已经有啲人龙~话咁快就开埋旺角分店 仲好似迷你居酒屋咁有酒有小食 ♡ 汤饺|黑白松露猪肉饺 // 韭黄墨鱼醉鸡饺♡ 特饺| 招牌饺子贰号大阪烧♡ 小食|关东煮饺子款式同口味非常特别( ´・ω・`)感觉偏向住家𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦 朴实足料 唔算好巨型 但咬开啖啖肉松露饺非常香 但不至于完全盖过猪肉嘅鲜味 醉鸡饺酒味无想像中咁浓~要食多两啖先慢慢渗d酒味 重手返少少就好啦🤏🏼大阪烧饺子好有新意(*'▽'*)卖相亦几震撼 木鱼同紫菜碎堆到高一高 味道好和风🍙而且煎得刚好 外层微微焦脆 但又唔会太硬身太干 食落唔油腻汤饺可以自选豆浆汤 / 昆布汤 / 芫荽汤 每款都好特别🎎午餐可配面 / 温泉蛋紫菜拌饭 / 菜底 亦可以追加小食 每份套餐$50-60 都几抵食啊最特别系每位都会送一杯日本烧酒🍶酒鬼们仲可以单点一壶 食住饺子万岁饮胜ヾ(^ω^*)
♡ 汤饺|黑白松露猪肉饺 // 韭黄墨鱼醉鸡饺
♡ 特饺| 招牌饺子贰号大阪烧