2021-11-11 306 浏览
🧁La Famille🧁📍:沙田港铁沙田站SHT4-5号舖⏰:11:00am-10:00pm⭕️:现金、信用卡相信大家对呢间戚风蛋糕一啲都唔陌生 蛋糕好松软 精致又足料 外观又好高贵 充满少女心🙈❤️装修都好华丽 好适合打卡📸-日本日向夏蜜柑(期间限定)- 💰62🌜期间限定款式 夏蜜柑味既蛋糕好少见 会散发阵阵既香味 颜色上都好靓 上面布满左既蜜柑 有少少酸 但系中和左蛋糕既甜味 味道好夹 香甜清新🙈-香浓开心果- 💰65🌜外层既白朱古力x开心果脆皮 包住开心果戚风蛋糕 脆皮既味道好浓郁 充满果仁香又唔会过份甜腻 里面既戚风蛋糕都好重开心果香 顶层有开心果味既奶冻 甜度啱啱好 带住一阵甘香 内里有幼滑既忌廉 唔会好厚重👍🏻整体既感觉唔错 好饱肚🤣-冲绳黑糖栗子蒙布朗- 💰56🌜绵滑既栗子蓉 淡淡既黑糖配上栗子 有种焦香同甜味 两者好夹 口感细腻幼滑 屋企人话呢个唔错👍🏻 食晒一个会好饱肚🙈-焦糖完熟香蕉- 💰56🌜完熟香蕉有香甜既香蕉味👍🏻 本身熟透既香蕉甜度已经好足够 而呢一款蛋糕既香蕉味天然 不带香精味 味道同样唔会过甜 面头既装饰重有蛋白脆饼、红桑子 好钟意上面个两粒朱古力脆饼 加
🧁La Famille🧁
📍:沙田港铁沙田站SHT4-5号舖
⏰:11:00am-10:00pm
⭕️:现金、信用卡

-日本日向夏蜜柑(期间限定)- 💰62

-香浓开心果- 💰65

-冲绳黑糖栗子蒙布朗- 💰56

-焦糖完熟香蕉- 💰56
🌜完熟香蕉有香甜既香蕉味👍🏻 本身熟透既香蕉甜度已经好足够 而呢一款蛋糕既香蕉味天然 不带香精味 味道同样唔会过甜 面头既装饰重有蛋白脆饼、红桑子 好钟意上面个两粒朱古力脆饼 加强左蛋糕既口感 香蕉控一定要试试!
2021-11-09
  • 香浓开心果