2014-12-23 1294 浏览
终于有朋友仔陪我睇星际漫游喇,虽然要走到黎天水围,无紧要,横掂好多年都无黎喇。两杯大可乐、细爆谷、热狗,咁就百几蚊喇,好贵啊,不过都知戏院系咁上下价钱。细爆谷,无咩特别,脆口又咸咸地,有点牛油味。辣肉肠热狗,有几款肠拣㖞 ﹗唔多食到有酸瓜酱呢,沙律酱、芥辣加茄汁混酱好好味,如果有生洋葱粒就更好 ﹗又系依只面包,好讨厌又硬又刮口似法包,要用力扯用力咬用力赵。点解依家 UA 同百老汇都要转晒用依只,以前用软垫既热狗包咪好食啰 ﹗辣肉肠平平无奇,脆皮、味淡,还可以啦。又挂住美国 Taxco 既 USD1.5 蚊珍宝肠热狗,大大条脆皮肠加上大量茄汁、芥辣、酸瓜酱、生洋葱粒,再用热辣辣软垫热狗包夹住,好食到震呀 ﹗汽水仲要您任饮添 ﹗食饱入场睇戏,完来系超迷你戏院,失望 ﹗

细爆谷
辣肉肠热狗
细爆谷
2014-11-22
$100 (其他)