2019-02-04
三年前,响西环鸣门食过$98三式海胆丼之后一直好怀念,三年后,好开心可以响旺角分店食到$38迷你加拿大海胆丼😃,最重要今次呢个promotion唔驶等到宵夜时段,但就要星期一同二先有得食。原板加拿大海胆丼 $38x2🥢🥢🥢🥢🥢我最钟意食加拿大海胆,因为肥大肉厚有口感,平时超市卖二百蚊5格,唔太抵所以只买过一次,而家呢碗丼正正有成板海胆咁多,简直物超所值呀👍🏻!最重点系好有海胆味,好新鲜,虽然丼迷你但非常满足🤤🤤🤤,如果唔系每人限叫一碗,我一定会再追加啰。海胆芝士玉子烧 $58🥢唔好睇个样咁靓仔,其实蛋无蛋味,海胆无海胆味,玉子实的的又干,感觉系现盛货用微波炉返叮咁👎🏻名古屋芝麻鸡翼 $48🥢🥢🥢又香又脆又juicy,但略嫌㶶咗dd同唔够芝麻香Ps: 迷你海胆丼除咗每人限叫一碗外,附加条件系每人需另叫一项食物。另外,呢个优惠会做埋呢个月,但最好惠顾前致电确认一下。二人共消费:$200
原板加拿大海胆丼 $38x2🥢🥢🥢🥢🥢
海胆芝士玉子烧 $58🥢
名古屋芝麻鸡翼 $48🥢🥢🥢
又香又脆又juicy,但略嫌㶶咗dd同唔够芝麻香
二人共消费:$200