餐厅: 魚願以嚐
资讯:

2019-09-28 2185 浏览
好少可 #小秘书 一个星期会帮衬 #同一间餐厅 两次,不过因为早两日我介绍过 「鱼愿以尝」 嘅 #咖喱饭🍛,#同事 又话想去试吓... 好呀!你话点就点啦😏 可能系 #星期五 嘅关系,我哋12:15去到嘅时候,#餐厅 已经坐满八成客人👨‍👩‍👦‍👦 我哋被安排坐喺洗手间附近位置👉🏻👈🏻咁啱左右嘅食客夹攻都喺度讲紧政治,感觉呢日四周围嘅环境特别嘈🤨 我唯有快快脆脆拣嘢食😑上次试过佢哋 #咖喱饭 唔错,今次改吓口味,要咗个 #极上三色丼 🐟 仲以为可以好快就有嘢食啦... 点知一等就等左半粒钟😌 #服务员 仲要落错单,最终比咗个 #杂锦鱼生丼 我😅 不过冇所谓嘅,都一样咁食嘅啫🥢 但系 #鱼生饭 嘅份量似乎少咗啲,加上鱼生碎冇咩鲜味,加啲 #豉油 同 #芥末 勉强还可以🤪 但系 #质素 始终比附近另一间嘅 #日本料理 #稍为逊色🍱 加上等候时间实在太耐,就算老细肯比八折早入座嘅食客,都未必如愿可以做到多两转生意啦😉

2019-09-27
$64.5 (午餐)