2021-11-16 571 浏览
🎾近排的工作可以说是辛苦点或是轻松点就见人见智,又或许忙过不停,但几忙都要食饭😂好嘢自然多人排,评选多个奖项及米芝莲👍😋————————————听朋友讲话呢度嘅湘菜唔错,系门口已经见到入面爆哂,出边仲排紧队,可想而知应该呢度嘅食物都系有返一定嘅水准👍—————————🏀入到去见到两三枱客都系外国人,真系识食,连外国人都知道呢度嘅食物出色。原来呢度有米芝莲同埋好多奖项的,怪不知外国人都识得嚟呢度揾食👍😋🥳————————🏉望吓餐牌真系劲抵食,48元一个又特色又好味道又要平,仲要系成个木桶装满咁多,木桶系好深,唔好以为下面梗系饭多,原来D𩠌都好多,超值👍⋯一埸嚟到无理由剩系食个木桶饭,一于叫多个特色湘菜小炒😬—————————🟥农家小炒肉木桶饭:腩肉系我嘅至爱,所以就选这款木桶饭,一上枱就香气扑鼻,热辣辣的椒香,热辣辣的肉香、熟辣辣的饭香,热辣辣的吸引,那种诱惑的吸引令我吃完一口又一口,从来未吃过这么多的全部木桶的饭都吃清光,可以看一看这木桶的深度用48元的价钱来吃这一个木桶饭实在超值👍😋——————————🟪凰尾腰花:食猪腰唔系每一个地方都可以食,因为如果挑出来嘅筋唔干净嘅话,就会有好大

好嘢自然多人排,评选多个奖项及米芝莲👍😋

————————————

————————
一埸嚟到无理由剩系食个木桶饭,一于叫多个特色湘菜小炒😬

🟥农家小炒肉木桶饭:

——————————
🟪凰尾腰花:
食猪腰唔系每一个地方都可以食,因为如果挑出来嘅筋唔干净嘅话,就会有好大嘅压臭味,但系呢一度系挑得好干净,完全一啲压臭味都无,而且仲炒得好香好好食,湘菜的特色味道。除了猪腰炒得好吃,配上的蒜心亦炒得好香好爽口,一间直得推介的湘菜⋯⋯

湘菜的特色…米芝莲的出色😍
其实开心🥳简单就在你身边