第一次试 炸酱::点知见到好多油浸住碎肉.....食落去忧味多过甜味,其实唔系咁特别,可能呢间米线店唔系主力sale 辣!所以炸酱自然平平无奇,无乜咁特别!令到我有点后悔无叫佢分开上..炸酱搞到成碗米线的汤底完全失去左猪骨味的味道..... 牛腩几好味,不过唔系好大件,质素6.5分!如果你只系想食下牛腩,都不妨可以试下,但要求不可以太高呢! 生根共有4件,几好味~咬落去有生根的汁涌出来~味道良好 整体来说,米线并非 非常爽滑,如果你希望系25元可以食到3款配料,要求不太高,又想医下肚~咁就不妨可以入黎试下! 如果对食物很有要求,咁就建议可以试下其他米线店好了!以免令自己失望吧~ 任何1款米线 +$7 芥兰 及 豆浆不过豆浆真系过甜.... 呢次点的芥兰 比较多油,但胜在味道不错的~新鲜,份量又够多,而且美观!!!新的女waiter,约40多岁,佢落单果阵很有礼,态度good! 加上上菜又够快,仲记得上埋豆浆~虽然今次系搭枱坐,不过又唔会好迫~ 1pm多,都唔会好多人排队等位~经过呢次0系道享用米线时,同时发现呢间餐厅的人气并不太高!
第一次试

失望吧~

任何1款米线
+$7 芥兰 及 豆浆

加上上菜又够快

大大碗 3拼米线~
充足的蒜茸!! 但炸酱附的油未免太多了吧..
芥兰及豆浆 跟餐加7元
从座位望向厨房~
大大碗 3拼米线~
从座位望向厨房~