Morton's of Chicago

食物质素一如以往,差唔多,可能因为食过太多次,所以觉得冇乜惊喜,应该都冇退步挂。不过讲讲服务,以前都嚟过呢间餐厅几次,之前嘅服务同质素都好好,而家嘅服务真系差咗好多,唔系话佢哋服务差,只系比以前退步咗超级多!1,以前多啲笑容,不过依家可能戴咗口罩,所以眼神上佢哋都懒得对客人笑⋯2,以前庆祝生日会唱生日歌,而家完全唔会,亦都唔会问你想唔想唱3,而家一如以往都会帮你影一张即影即有,好可惜佢哋系随时想影就影,啲嘢食食到一半,话来就来影,根本成张枱乱晒笼,咁样靓咩?佢哋只系想交咗功课就算数4,甜品都未食,突然之间就走来收钱,无啦啦放张单系枱面,咁样好咩?呢啲咩服务5,甜品嚟咗,但系完全冇比餐具我哋,食主菜嘅餐具又收起晒,真系唔知点食!之后举手叫佢哋比餐具,又要等一轮,搞到啲雪糕都溶晒!乜我俾咁多钱,系叫紧溶咗嘅雪糕嚟食咩?如果系收紧几十蚊,咁我冇嘢好讲,不过而家讲紧系食千几二千蚊 ,收呢个价钱,再加攞住以前米芝莲星星嘅名,咁就真系唔值得再嚟了