2024-03-11 258 浏览
将军澳台式火锅牛大人新年食太多中菜,想转下口味,就谂起将军澳新开咗牛大人,打边炉都好。今次点咗"极上和牛吃到饱套餐",呢个套餐会送4粒爆汁牛丸,牛肉味丰富,食嘅时候要小心爆汁灼亲喉咙。锅方面,我哋嗌咗牛大人红烧牛骨锅,牛味香浓,而且好足料,有大量牛肉粒,放支竹同百页豆腐落去,吸哂啲汤汁真系好正。屋企人好钟意食呢度既水鱿,真系好爽脆嫁。而牛肉方面一我地一致觉得牛小排最好食,切得比较厚,好多几块就饱咗。最后我哋一定会落王子面作为ending,王子面面质好爽,同汤底好夹。埋单嘅时候可以拣埋甜品,分别有豆花仙草同雪糕。而饮品方面,除咗一般嘅冷泡茶同饮品,而家即场FOLLOW 佢哋社交平台 ,仲会送手打柠檬茶。牛大人台湾火锅吃到饱 (Popcorn)将军澳唐贤街9号Popcorn 2楼PopFood 3号舖
将军澳台式火锅牛大人

屋企人好钟意食呢度既水鱿,真系好爽脆嫁。

埋单嘅时候可以拣埋甜品,分别有豆花仙草同雪糕。

牛大人台湾火锅吃到饱 (Popcorn)
将军澳唐贤街9号Popcorn 2楼PopFood 3号舖