餐厅: Alibi – Wine Dine Be Social
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-10-12 2180 浏览
朋友 8 月生日,但要约到今天 10 月先食,加上某些理由,晚餐变午饭,好彩朋友唔介意 😅😅😅😅原本拣朗豪坊,但想揾个静少少嘅地方,又要方便大家,所以上网揾,见呢间食评唔错,决定一试,有惊喜 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻订位订咗 12:00,刚刚去到冇乜客,但过后都有唔少,餐牌有 business set lunch, 有 2 course & 3 course 拣,唔错,头盘及主菜都有几款选择。 朋友头盘拣汤,而我就拣沙律,至于主菜,朋友食鱼,我就食牛,两款都有惊喜 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻首先嚟面包先, good 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻朋友个汤,佢话唔错 👍🏻👍🏻👍🏻我食嘅沙律好掂,但忘记影相 😅😅😅😅到主菜,朋友嘅鱼,旁边系薯仔片,加烟肉煮,好食,而另一边系椰菜花蓉,我朋友话好食 😋😋我点嘅牛肉,好食,面𠮶块透明就🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️,但牛肉好好食😋😋😋😋,佢仲有少少饭垫底 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻甜品 - 红色火龙果 + 雪糕,火龙果正,够甜,雪糕反而麻麻,我厌甜过头,至于雪糕上面嘅系火龙果切薄片再炸,正 😋😋😋😋😋😋😋最后就系 coffee or tea,我饮 coffee ☕️ ,而朋友就

首先嚟面包先, good 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

朋友个汤,佢话唔错 👍🏻👍🏻👍🏻

我食嘅沙律好掂,但忘记影相 😅😅😅😅

最后就系 coffee or tea,我饮 coffee ☕️ ,而朋友就饮 ice lemon tea,朋友话杯茶好味, mix 得唔错,我杯 coffee, good 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

呢间值得推介 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2019-10-12