🐻又迟左出post,因为太过忙碌 🙈 不过唔会唔试好西既 😏 今次约朋友去尖沙咀区食晚饭,不过早一日book唔到想食既餐厅,就谂住walk-in有边间食边间啦 😛 终于揾到尼间环境不错,又有特价既「Special Steak Set」二人餐又即刻有位坐 😮 今次order二人餐叫左「烤法式冲绳黑豚扒」、「芝士汁大啡菇意大利扁面」仲配埋手工汤同埋饮品添!另外,再order左「墨鱼汁香煎带子意大利面」同埋「黑松露芝士酱薯条」🤗推介/ 意见‼️✨「烤法式冲绳黑豚扒」🐻最爱最觉得惊喜,连骨上既黑豚扒够juicy,而且配上酱汁好清新,放系底既薯蓉更加唔可以错过 ☺️✨两款意大利面都正常发挥,虽然细碟左d同埋大啡菇唔系原个上之外,其实味道很不错,但同心仪对象食就唔好食墨鱼汁个款啦🦑✨「黑松露芝士酱薯条」一上碟就心心眼,焗起既粗薯条配上几香既黑松露芝士酱,食唔停口,如果多d酱就最好啦 😝价钱‼️$352.8 「Special Steak Set」特价$128 「墨鱼汁香煎带子意大利面」$78「黑松露芝士酱薯条」

推介/ 意见‼️

价钱‼️
$352.8 「Special Steak Set」特价
$128 「墨鱼汁香煎带子意大利面」
$78「黑松露芝士酱薯条」
  • 烤法式冲绳黑豚扒