2018-07-30 1454 浏览
今日天气热辣辣 收工等船个阵 系码头附近揾餐厅医肚街市后面有条小横街 中间有间巴黎餐厅原来系家庭经营的小餐厅一入去冷气足 凉浸浸老板一家都好Nice我钟意食芝士, 点左个 芝士咖喱焗牛腩饭 我个Friend点左个咖喱吉列龙利柳饭即刻上了个罗宋汤 老板话用牛骨煲 仲有红菜头 饮落好有牛味 杂菜都好有口感加钱点了杯水蜜桃乳酸特饮 颜色好靓 好解暑 酸酸甜甜好好饮 好似明治一只橡皮糖味道 勾起我的童年回忆 ❤️等了不用10分钟我们的正餐登场了热辣辣咖喱超香浓而不辣 (我朋友吃到尾觉得有点辣但我一点都不觉得)面头好多脆BOK BOK芝士牛腩一粒一粒好好食 够林好入味 女生来说唔会太肥 但筋位依然又好有咬口正偷吃朋友的吉列龙利柳, 脆BOK BOK, 应该刚刚炸起最后我清晒成碟 个碟底都冇mut油, 正!临走去洗个手, 洗手间干净无异味。经过厨房都好卫生企理, 抵赞👍
今日天气热辣辣 收工等船个阵 系码头附近揾餐厅医肚

街市后面有条小横街 中间有间巴黎餐厅

原来系家庭经营的小餐厅

一入去冷气足 凉浸浸

老板一家都好Nice

我钟意食芝士, 点左个 芝士咖喱焗牛腩饭
我个Friend点左个咖喱吉列龙利柳饭

罗宋汤

水蜜桃乳酸特饮

等了不用10分钟我们的正餐登场了
芝士咖喱焗牛腩饭

偷吃朋友的吉列龙利柳, 脆BOK BOK, 应该刚刚炸起
咖喱吉列龙利柳饭

最后我清晒成碟 个碟底都冇mut油, 正!

题外话/补充资料: 忘记叫少甜 对我来说饮品会有点甜 所以我没有搅匀成杯啲糖水。
2018-07-28
罗宋汤
水蜜桃乳酸特饮
芝士咖喱焗牛腩饭
咖喱吉列龙利柳饭
  • 水蜜桃乳酸特饮,