相隔几年无黎 父亲节特登山长水远过黎食 感觉相当失望 个女侍应态度极恶劣 好似差距十万九千七咁既样 次次落单都好似食左距忽肉咁 我地拣蟹餐 但声称啲蟹要浸 九个字先出倒第一转蟹畀我地 落牛肉两份 永远得一份 头段半个钟得一台客 到后面得番我地一台 但距又无啦啦走黎话我地啲「蟹煮咁快嘅 生得济会食坏肚㖞🙄 」食第二转蟹个时 我都觉得好funny 唔通生既我摆落口会唔知 无玩la 我畀得呢个钱黎食饭 唔会攞自己条命黎较飞喇 但食餐饭畀人咁奚落 都背脊骨落 我话咩啲嘢食煮唔熟我哋都有责任㗎 😆 笑左 啲蟹超细 水蟹黎 完全无口感 啲食材完全唔值 都算.. 打电话黎预约问价钱 由于真系几年无黎 问下都好正常 距同我介绍有三个餐 蟹同十二款418加一 龙虾448加一 完全无提过要加收任何费用买单嘅时候发现张单收多左28蚊x5个人🙀🙀🙀 本身都谂住由佢 个阿姐嘅解释就系「你打电话嘅时候都问清楚 你可以再问详细啲 嚟得呢度食多数都系街坊 一定会知㗎啦」好搞笑㖞 阿姐我唔系街坊 😹我都有问价钱啰最后报警收场 个阿姐仲大条道理 掉餐牌 发脾气 大家都小心啲 🈲🈲🈲🈲🈲🈲🈲🈲🈲🈲