2017-08-17
以前就嚟过一次食lunch觉得麻麻,但朋友话系因为我唔识嗌野食,所以今日就再嚟食下dinner ,顺便吹下水。入面系行自助式,要自己塭位,买野同收枱,但waiter 会拎个餐比你。先叫左个pepper chicken salad($68),份量正常,d鸡肉系用洋葱炒过嘅,加埋黑椒,都几香。最加分系d番茄同沙律菜,好fresh! 之后要个baked fusilli with tomato ( $68),有d细份,但好惹味!比较辣,上面都几多芝士,加埋番茄酸酸辣辣咁,好刺激味蕾朋友仔 order jor jumbo all day breakfast($108),好丰富,有d肠,烟肉,黑松露炒蛋,沙律等!个粟米系牛油煮过,虽然肥但好正野饮叫左杯黑牛($58),用左vanilla ice cream, 冇乜特别,可以嗌番coffee.