2017-05-18
难得一次去数码港,去睇异形。正正系妈妈节,我怕其他地方人多,甘就决定晚餐留系呢度食啦。甘见お寿司似乎最多好评,就决定呢间啦。入到去,员工几好几有礼貌,又有笑容,安排既位置有个流水既摆设,我心中系欢喜的。想叫10样野,有4样系无货既。最后食日本生蚝(3pieces)青衣xxx贝刺身海胆寿司1件帆立贝寿司2件仲有忘记系咩鱼寿司芥辣8爪鱼热锅うどん生蚝,吉一吉佢个蚝边,唔食缩,代表已死,不是新鲜的。佢本身加左豉油之类既sauce 上去,无腥,尚可。Xx贝刺身$98,好腥海胆寿司,大件,少少腥,味浓芥辣8爪鱼,上面有蟹籽,好腥,芥辣味不足,8爪鱼,有d腥帆立贝寿司,一般,唔鲜甜唔知咩鱼寿司,一样,少少腥うどん,最正常系呢个啦埋单,5xx元,未饱的,但由于难食,唔值个价钱,我地决定唔食了。当天晚上,我男伴半夜肚疴左3次。我本人无事。我当日无食帆立贝,又无食唔知咩鱼寿司,又食少佢一件蚝,我又无食芥辣八爪鱼上面既蟹籽,所以大机会系帆立贝同唔知咩鱼寿司或者蚝或者蟹籽出事。亦由于令人肚疴,我决定要打呢篇食评。
想叫10样野,有4样系无货既。
最后食日本生蚝(3pieces)
青衣xxx贝刺身
海胆寿司1件
帆立贝寿司2件
仲有忘记系咩鱼寿司
芥辣8爪鱼
热锅うどん
Xx贝刺身$98,好腥
海胆寿司,大件,少少腥,味浓
芥辣8爪鱼,上面有蟹籽,好腥,芥辣味不足,8爪鱼,有d腥
帆立贝寿司,一般,唔鲜甜
唔知咩鱼寿司,一样,少少腥
うどん,最正常系呢个啦
亦由于令人肚疴,我决定要打呢篇食评。