2017-07-08 548 浏览
听朋友介绍西环、元朗分店都好正,见尖沙咀开左,仲要贵价d,一于试下。由于新开,电压唔够,坐房有电磁炉系度,但就要系上面用gas炉,仲要开2张大枱,开头都仲ok,后来四个gas炉同开,真系又焗又热,同大厅差好多度温差,有bbq 既感觉。呢方面真系接受唔到。鸡煲本身OK,其实几好食,刺身都唔错,食完之后想打边炉就出事了,等左成个钟都冇汤锅,但系火㖞配料就上晒,d海鲜摆到出晒水。不停叫伙计跟进都冇帮助,人只有不断干蒸,好似做桑拿。配料只有不断出水,之前果d几好味都冇用。一定要改善上菜时间。最后热到完全食唔到,未食晒要走人,服务又唔好,只叫我地等。开头又唔肯调我哋出大厅,买单先来叫我地出去坐,真系好失望。加上啲嘢又唔系特别新鲜,但价钱又贵左($350一位),同其他分店差好远,唔怪得有人怀疑呢间系咪叫伦哥。大家自行判断。以上不是想抺黑,是真实食后感。希望会刊登及认真改善。

以上不是想抺黑,是真实食后感。希望会刊登及认真改善。