1K
2023-10-16 22 浏览
请朋友食饭, 想他食得开心又记得我.  选了间几特别的西餐厅.  Wish You A Mamaday  ~  Menu 同餐具,  有创意 , 好吸引.入门有惊喜...................见打卡亮点, 餐厅每一个角落也有创意, 酒吧围满小淘气. 富欧州色彩的格格木窗门. 和那颇面善的人, 究竟他是谁 ?  霓虹灯艺术, 好正 !  打开 menu 那页  Do You want to drink something :   我们同选  Milk Shake  士多啤梨奶昔,  奶昔调得好浓郁,  奶味加上士多啤梨香, 好饮!看   Eat More  Eat  Better 页,     求其是但乜都炸啲啦  (4款随机配搭)真丰富有齐我们喜欢的:  炸虾, 炸鱼, 鸡翼和炸薯条.   件件香脆,  不油腻, 大家吃得不停口.   巨型炸虾, 酥脆肉爽. 鸡翼4只, 每人各两只.炸鱼,  点些 Tarter sauce, 好比 Fish finger, 好食美味.拣了主食   So Far So Good    唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭. 鳗鱼刚烧起真的好热, 好香,
 餐厅每一个角落也有创意,
 酒吧围满小淘气.
富欧州色彩的格格木窗门.
和那颇面善的人, 究竟他是谁 ?  霓虹灯艺术, 好正 !
Milk Shake 士多啤梨奶昔,
真丰富有齐我们喜欢的:  炸虾, 炸鱼, 鸡翼和炸薯条.
求其是但乜都炸啲啦
 鸡翼4只, 每人各两只.
蒲烧鳗鱼蛋包饭
鳗鱼刚烧起真的好热, 好香,  饭罝放在鳗鱼蛋包内, 一口鳗鱼, 一口饭,   真滋味!
鳗鱼汁烧好入味, 肉厚又大条,蛋味香浓, 加上木鱼紫菜,  这个饭超好味.
古法烤黑毛猪  (西班牙豪华豚)
用木盘送上, 巨型烤黑毛猪, 见到已立即想食

配两大块泰式虾片, 沙律菜, 薯蓉多士及芥末.
脆卜卜的虾片, 人见人爱, 立即食.
黑毛猪劲厚肉, 经过烧烤香气扑鼻, 外面微焦, 非常香口.  沙律菜, 爽脆清新, 吃得健康.
黑毛猪肉质稔滑富弹性, 口感松软,  肉味甘甜,   配特芥末可解腻.  大家吃得津津有味.
薯蓉多士好睇好食, 特别欣赏这份创意
大家同赞食物真系好好食, 吾系麻麻地甘简单.
摆设吸引, 我们会再来.
Milk Shake 士多啤梨奶昔,
求其是但乜都炸啲啦