2003-03-15 28 浏览
呢间连锁茶餐厅,就价钱而言,o系新蒲岗区算系贵。不过overal而言都唔算啦~只要你去过,你就会觉得抵~唔好睇少佢系一间茶餐厅,因为呢度service ok之余,任坐,所以可以同三五知己坐o系度倾偈~而呢度夜晚食消夜o既好地方~最正o既系芝士焗系列。推介芝士焗海鲜饭,即焗芝士唔"漏"而浓味,溶得刚好,配合足料海鲜(有青口、鱿鱼、带子、龙柳...好多料)及炒底o既黄金饭,新鲜之余够热(即焗的)而又大碟,两个人shareo岩o岩好。水吧o既质素亦唔错,绝无敷衍了事。比较特别o既系佢o系非繁忙时间,你落一d menu上冇o既order,佢商议后都可能会俾你(当然唔好太过份啦!),要睇师傅心情,呢一点几得我钟意~最可惜系冇分吸烟/非吸烟区,怕烟味o既我一遇到烟民唯有乖乖彻退。